Nöjda kunder

Vi har hjälpt många kunder med både biltransport och bilbärgning!

För din trygghet har vi ansvarsförsäkring för samtliga våra transporter

Våra betalningsmetoder är Kort, Swish eller kontanter. Vi kan fakturera till återkommande företags kunder.

 

Vi garanterar att du blir nöjd och att du får ett riktigt bra pris. Här kan ni läsa mer om bilbärgnig i Stockholm samt våra priser

Ring oss på 0760 71 71 81


Bildgalleri

Recension av en av våra kunder:

Bilen slutade helt plötsligt att låta och motorn tycktes vara helt död. Farten avtar allt eftersom och jag var tvungen att inse att jag inte skulle komma vidare. Jag rullade in till kanten av vägen och stannade bilen. Det här är precis en sådan situation man inte vill hamna i men som är så typiskt för mig att ändå befinna mig i. Jag har bråttom till flyget och har en bil som vägrar rulla en endaste meter till. Jag söker snabbt på bilbärgning Stockholm och hittar flera firmor som kan hjälpa mig. Men frågan är om de kan vara här på så kort tid att jag hinner med flyget, och om de kan hjälpa mig att förvara bilen någonstans till jag kommer tillbaka. Jag ringer firmorna en efter en, på de flesta får jag inget svar och de som svarar har inte tid att hjälpa mig så snabbt som jag behöver det. Till slut får jag napp hos någon som hör hur nära gråten jag är. En liten lucka i schemat gör det möjligt för dem att komma på en gång och jag blir så glad att jag kan hoppa upp och ner av lycka. Men även om det är på en gång för dem så kanske det inte räcker, jag måste vara på flygplatsen inom en timme om jag ska hinna checka in. Jag vankar av och an längs med bilen i väntan på bärgaren. Inte för att det kommer att göra så att det hela går snabbare, men jag kan helt enkelt inte sitta still och vänta. Det kryper i kroppen på mig och jag har lust att bara ställa mig och skrika rakt ut, alternativt stoppa första bästa bil och tvinga dem att köra mig till Arlanda och bara strunta i den gamla skitbilen som står längs med vägrenen. Till slut dyker bärgaren upp och jag förklarar situationen. Föraren säger att de nog kan ha bilen stående hos sig under veckan jag är borta, men att jag då måste komma dit på något sätt för att hämta den sen. Inga problem, säger jag och frågar om han möjligtvis också kan se till att jag kommer till Arlanda inom 28 minuter. 26 minuter senare glider en bilbärgare med en bil på flaket in vid terminal två och ut springer en kvinna med andan i halsen. Jag hinner precis fram till incheckningsdisken innan de släcker ner den och stoppar bagagebandet.